shutterstock_158522228-600x450Geschiedenis
SB Select Baan B.V. werkt ruim 15 jaar samen met haar vaste klanten. Zo een lange en vruchtbare samenwerking blijft alleen staande houden door het leveren van kwaliteit en vertrouwen. SB Select Baan B.V. heeft als vaste klanten verschillende tankstations in de Randstad.
Missie
Select Baan staat voor kwaliteit en vertrouwen. Zij levert (facilitaire) diensten voor bedrijven die dit nodig hebben. Wij leveren de perfecte kandidaat passend in uw arbeidssituatie. De klant is koning, daarom staan wij 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Voor de uitzendkrachten is SB Select Baan B.V. vergelijkbaar met een reguliere werkgever. Hierbij kun je prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.
Visie
Over 5 jaar heeft Select Baan haar klantenbestand verdubbeld en kan zij op nog hoger niveau werkgevers voorzien van passende medewerkers. Dit door gebruik te maken van de nieuwste software en door op de hoogte te zijn van de nieuwste wet en regelgeving.

Waarom Select Baan?

Wij bieden u op korte termijn zeer ervaren medewerkers aan. Denkt u bijvoorbeeld aan de situatie waarin een medewerker zich’s ochtends vroeg ziek meldt. U moet met spoed voor vervanging zorgen. Maar wie is er wakker om 5 uur in de ochtend? Select Baan is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar voor haar klanten. De medewerkers die wij leveren zijn betrouwbaar en ervaren in het werken op een tankstation.
Bent u na het lezen van deze toelichting geïnteresseerd in Select Baan en haar services? Neem daarom snel contact op met ons kantoor in Amsterdam Zuidoost.

Kwaliteit 98%

Services 99%

Tevreheid 92%

Flexibiliteit 91%

Support 99%

Solutions 90%